Projekti EnerNETMob

AKTIVITET TEKNIK RAJONAL MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK

Në datën 29.03.2022 dhe më 19.04.2022 në kuadër të projektit EnerNETMob, Instituti i Transportit zhvilloi në Tiranë dhe Durrës 2 aktivitete “Akltivitet Teknik Rajonal mbi transportin elektrik”. Aktiviteti i parë u organizua në Tiranë në ambientet e një universiteti duke synuar të sjellë temën e elektromobilitetit edhe mes pedagogëve dhe studentëve. Në këtë aktivitet morën …

AKTIVITET TEKNIK RAJONAL MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK Read More »

FINAL ENERNETMOB PROJECT CONFERENCE

13 European Pilots experience feedback in electromobility Friday 8 April 2022 • 9am-4pm Location: La Coque – Place Henri Verneuil, 13002 Marseille (limited seats available) & Online broadcast EnerNETMob is pleased to invite you to its final event to share the project’s key outcomes for enhancing electromobility in the Mediterranean region! Join us to: Learn from the experience …

FINAL ENERNETMOB PROJECT CONFERENCE Read More »

Mirësevini në buletinin e 6-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED!

Stenda e projektit demonstrues (projektit pilot) EnerNETMob në E4SM 2021 revolution Forumi i 4-rt Evropian për Energjinë dhe Mobilitetin Smart (E4SM 2021) iu kushtua inovacionit, me fokus të veçantë në bërjen e energjisë dhe zinxhirit të transportit sa më të gjelbër, transformimit të tregut dhe transformimit dixhital të infrastrukturës dhe shërbimeve. Gjatë E4SM 2021, Capenergies prezantoi projektin pilot …

Mirësevini në buletinin e 6-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED! Read More »

Mirësevini në buletinin e 5-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED!

EnerNETMob lançon platformën e re dixhitale Platforma e re e projektit EnerNETMob është tashmë online! Platforma është krijuar për të publikuar të rejat dhe arritjet e EnerNETMob dhe për të përforcuar bashkëpunimin midis vendeve partnere përmes një numri eventesh që do të zhvillohen me pjesëmarrjen e aktorëve kryesorë të sektorit të transportit elektrik. Kjo platformë …

Mirësevini në buletinin e 5-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED! Read More »

EVENTI “DITË INFORMUESE DHE NDËRGJEGJËSUESE MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK”, Tiranë më 26.10.2021

Në datë 26.10.2021, në kuadër të projektit EnerNETMob – Programi INTERREG MED, Instituti i Transportit zhvilloi në Tiranë aktivitetin “Ditë Informuese dhe Ndërgjegjësuese mbi Transportin Elektrik”. Në aktivitet morën pjesë aktorë të ndryshëm dhe të shumtë të fushës së elektro-mobilitetit: Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë si institucion qëndror politikë-bërës, e cila prezantoi statusin aktual të …

EVENTI “DITË INFORMUESE DHE NDËRGJEGJËSUESE MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK”, Tiranë më 26.10.2021 Read More »

Projekti EnerNETMob në Workshopin e I-rë për zbatimin dhe integrimin e strategjisë kombëtare të projektit INCIRCLE

Në dt.15.09.2021 u zhvillua Workshopi i I-rë për zbatimin dhe integrimin e strategjisë kombëtare të projektit INCIRCLE, projekt ky i financuar nga programi Interreg MED. Në takim merrnin pjesë përfaqësues nga autoritete publike qëndrore dhe lokale, universitete, dhe operatorë turistikë. Gjatë takimit, Znj. Brikena Tare, koordinatore e projektit EnerNETMob, bëri një prezantim të projektit EnerNETMob, …

Projekti EnerNETMob në Workshopin e I-rë për zbatimin dhe integrimin e strategjisë kombëtare të projektit INCIRCLE Read More »

INSTITUTI I TRANSPORT KA BLERË NJË PIKË KARIKIMI NORMALE PËR MAKINAT ELEKTRIKE DHE KA MARRË ME QERA NJË MAKINË TË RE 100% ELEKTRIKE

Gjatë qershorit 2021, Instituti i Transportit instaloi dhe vuri në funksionim një Pikë Karikimi Normale Publike, blerë në kuadër të aksioneve pilote të projektit Enernetmob. Kjo pikë karikimi është një vlerë e shtuar për të gjithë drejtuesit e automjeteve elektrike në Tiranë, duke patur parasysh numrin e kufizuar të pikave të karikimit publike normale dhe …

INSTITUTI I TRANSPORT KA BLERË NJË PIKË KARIKIMI NORMALE PËR MAKINAT ELEKTRIKE DHE KA MARRË ME QERA NJË MAKINË TË RE 100% ELEKTRIKE Read More »

Intervistë me Z. Enton Punavija, Drejtor i Drejtorisë së Transportit dhe Trafikut Rrugor, Bashkia Tiranë

1. A keni të dhena për numrin e mjeteve elektrike që qarkullojnë në Tiranë dhe pikave të karikimit për mjete elektrike? Sipas të dhënave të DPSHTRr, Regjistrit Kombëtar të Mjeteve, në fund të vitit 2019 kishte 176 mjete 100 % elektrike në Shqipëri (Tiranë). Nga këto 121 mjete janë taksi elektrike të liçensuara nga Bashkia …

Intervistë me Z. Enton Punavija, Drejtor i Drejtorisë së Transportit dhe Trafikut Rrugor, Bashkia Tiranë Read More »

SUPPLIES CONTRACT AWARD NOTICE – Renting Contract for a 100% New Electric Vehicle for use by Institute of Transport staff for 8 months starting from the date of signing the renting contract by both parties.

SUPPLIES CONTRACT AWARD NOTICE Renting Contract for a 100% New Electric Vehicle for use by Institute of Transport staff for 8 months starting from the date of signing the renting contract by both parties. Tirana, ALBANIA ISO code 008 1. Type of procedure Single tender procedure 2. Publication reference and date of the contract notice …

SUPPLIES CONTRACT AWARD NOTICE – Renting Contract for a 100% New Electric Vehicle for use by Institute of Transport staff for 8 months starting from the date of signing the renting contract by both parties. Read More »

Renting Contract for a 100% New Electric Vehicle for use by Institute of Transport staff for 8 months starting from the date of signing the renting contract by both parties.

Date, 12.04.2021 Institute of Transport intends to award a contract for Renting a 100% Electric Vehicle for use by Institute of Transport staff for 8 months starting from the date of signing the contract by both parties in Tirana with financial assistance from the INTERREG MEDITERRANEAN 2014-2020. The additional information about the tender are available …

Renting Contract for a 100% New Electric Vehicle for use by Institute of Transport staff for 8 months starting from the date of signing the renting contract by both parties. Read More »