Kontakt

Vendndodhja

Rruga e Kavajës, Ndërtesa numer 39, Hyrja 3, Apartamenti 3, Tiranë

Kontakt

Për të kontaktuar me ne, dërgoni mesazhin tuaj duke plotësuar fushat e mëposhtme.

Ju mund të na kontaktoni gjithashtu në numrat e mëposhtëm të telefonit apo email:


Nëse kërkoni informacion nga Instituti i Transportit, ju lutem plotësoni këtë formular dhe dërgojeni në një nga format e kontaktit.