April 5, 2022

AKTIVITET TEKNIK RAJONAL MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK

Në datën 29.03.2022 dhe më 19.04.2022 në kuadër të projektit EnerNETMob, Instituti i Transportit zhvilloi në Tiranë dhe Durrës 2 aktivitete “Akltivitet Teknik Rajonal mbi transportin elektrik”. Aktiviteti i parë u organizua në Tiranë në ambientet e një universiteti duke synuar të sjellë temën e elektromobilitetit edhe mes pedagogëve dhe studentëve. Në këtë aktivitet morën …

AKTIVITET TEKNIK RAJONAL MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK Read More »

FINAL ENERNETMOB PROJECT CONFERENCE

13 European Pilots experience feedback in electromobility Friday 8 April 2022 • 9am-4pm Location: La Coque – Place Henri Verneuil, 13002 Marseille (limited seats available) & Online broadcast EnerNETMob is pleased to invite you to its final event to share the project’s key outcomes for enhancing electromobility in the Mediterranean region! Join us to: Learn from the experience …

FINAL ENERNETMOB PROJECT CONFERENCE Read More »