Instituti i Transportit mbështet Parkun Natyror të Delta Ebro në ditën INCYCLE.

Instituti i Transportit mbështet Parkun Natyror të Delta Ebro në ditën INCYCLE.

Ka nisur aktiviteti i personalizuar për territorin replikues të Parkut Natyror të Delta Ebro me mbështetjen e Institutit Shqiptar të Transportit!
Në datën 13 maj, në kuadër të projektit INCIRCLE, në Delta Ebro u organizua dita e INCYCLE (në gjuhën katalanase: jornada ENCICLA’T), e cila fokusohet në promovimin e turizmit çiklistik dhe mobilitetin e qëndrueshëm në Parkun Natyror të Delta Ebro.

Gjatë ditës INCYCLE:
– u organizua një konferencë me tre tryeza të rrumbullakëta mbi Turizmin Cikli dhe Lëvizshmërinë e Qëndrueshme në Delta Ebro.
– u prezantua Sfida INCYCLE, që është një konkurs idesh novatore mbi iniciativat private dhe/ose publike në fushën e çiklizmit dhe mobilitetit të qëndrueshëm në Delta Ebro.
– për të mbyllur ditën, pasdite u zhvillua një xhiro me biçikletë përgjatë lumit Ebro. Më shumë informacion mbi programin e konferencës dhe mënyrën e pjesëmarrjes në sfidë mund të gjeni këtu.