Kontakt

Për të kontaktuar me ne, dërgoni mesazhin tuaj duke plotësuar fushat e mëposhtme.

Emri: *
Email: *
Mesazhi:
captcha


Kontakt

Rruga e Kavajës,
Nr.39, H.3, Ap3,
Tiranë

Tel :        +355 42 232 974
Tel :        +355 42 232 644
Tel/Fax: +355 42 250 057
Email: adriana.pellumbi@ital.gov.al


Nëse kërkoni informacion nga Instituti i Transportit, ju lutem plotësoni këtë formular dhe dërgojeni në një nga format e kontaktit.