Njoftime

Intermodal Transport Network Event, Albania (UPDATE)

The economic role and impact of Intermodal Transport from the COVID-19 situation in our country and in the region. On Wensday 15th June 2022, the Albanian Institute of Transport organized the “Intermodal Transport Network Event , Albania ”, in the framework of Project “MultiAPPRO PLUS – Multidisciplinary approach and solutions to development of intermodal transport …

Intermodal Transport Network Event, Albania (UPDATE) Read More »

Intermodal Transport Network Event, Albania (News)

The economic role and impact of Intermodal Transport from the COVID-19 situation in our country and in the region. On Wednesday 15th June 2022, the Albanian Institute of Transport organizes the “Intermodal Transport Network Event , Albania ”, in the framework of Project “MultiAPPRO PLUS – Multidisciplinary approach and solutions to development of intermodal transport …

Intermodal Transport Network Event, Albania (News) Read More »

AKTIVITET TEKNIK RAJONAL MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK

Në datën 29.03.2022 dhe më 19.04.2022 në kuadër të projektit EnerNETMob, Instituti i Transportit zhvilloi në Tiranë dhe Durrës 2 aktivitete “Akltivitet Teknik Rajonal mbi transportin elektrik”. Aktiviteti i parë u organizua në Tiranë në ambientet e një universiteti duke synuar të sjellë temën e elektromobilitetit edhe mes pedagogëve dhe studentëve. Në këtë aktivitet morën …

AKTIVITET TEKNIK RAJONAL MBI TRANSPORTIN ELEKTRIK Read More »

FINAL ENERNETMOB PROJECT CONFERENCE

13 European Pilots experience feedback in electromobility Friday 8 April 2022 • 9am-4pm Location: La Coque – Place Henri Verneuil, 13002 Marseille (limited seats available) & Online broadcast EnerNETMob is pleased to invite you to its final event to share the project’s key outcomes for enhancing electromobility in the Mediterranean region! Join us to: Learn from the experience …

FINAL ENERNETMOB PROJECT CONFERENCE Read More »

Mirësevini në buletinin e 6-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED!

Stenda e projektit demonstrues (projektit pilot) EnerNETMob në E4SM 2021 revolution Forumi i 4-rt Evropian për Energjinë dhe Mobilitetin Smart (E4SM 2021) iu kushtua inovacionit, me fokus të veçantë në bërjen e energjisë dhe zinxhirit të transportit sa më të gjelbër, transformimit të tregut dhe transformimit dixhital të infrastrukturës dhe shërbimeve. Gjatë E4SM 2021, Capenergies prezantoi projektin pilot …

Mirësevini në buletinin e 6-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED! Read More »

Mirësevini në buletinin e 5-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED!

EnerNETMob lançon platformën e re dixhitale Platforma e re e projektit EnerNETMob është tashmë online! Platforma është krijuar për të publikuar të rejat dhe arritjet e EnerNETMob dhe për të përforcuar bashkëpunimin midis vendeve partnere përmes një numri eventesh që do të zhvillohen me pjesëmarrjen e aktorëve kryesorë të sektorit të transportit elektrik. Kjo platformë …

Mirësevini në buletinin e 5-të informativ të projektit EnerNETMob Interreg MED! Read More »

ACTIVITY AT1.1 “INTERNATIONAL EVENT”

For the PROJECT PORTS 4.0 “Partnership for the promotion of a cross-border Strategy, and WPT1.1 Adriatic PORTS 4.0 Cluster established, on November 15, 2021 was held in Vlora, Activity AT1.1 International Events.  This Event aimed to support the establishment of one group of Adriatic Ports, enabling meeting between project partners, research institutions, business companies and private stakeholders. The …

ACTIVITY AT1.1 “INTERNATIONAL EVENT” Read More »

INTERNATIONAL EVENT, Meeting in Minutes, 15/11/2021 Vlorë, Albania

Posted by 6+1 Vlora TV on Monday, November 15, 2021 Partner’s List. Welcome and introduction of partners  In the name of Prof. Dr. Roland Zisi, Rector of University of Vlore, “Ismail Qemali” took the place voice Rector Mr. Enkelejd Mehilli to open the meeting with welcoming words to all the partners and participants in the …

INTERNATIONAL EVENT, Meeting in Minutes, 15/11/2021 Vlorë, Albania Read More »

B2B MEETING: MARITIME FREIGHT TRANSPORT, Meeting Minutes, 22/12/2021

Posted by 6+1 Vlora TV on Thursday, December 23, 2021 Partner’s List. Welcome and introduction of partners.Ina Lucaj, Director of Institute of Transport, her speech was represent from the Prof.as.Dr. Shkelqim Gjevori. He gave a welcome to all the partners and private operators involve to this presentation. After that Mr. Gjevori introduces an overview of all the …

B2B MEETING: MARITIME FREIGHT TRANSPORT, Meeting Minutes, 22/12/2021 Read More »

B2B for Maritime Freight Transport Operators

Reinforcing commercial relations On Monday 22nd December 2021, the Albanian Institute of Transport organizes the “B2B for Maritime Freight Transport Operators ”, in the framework of Project “PORTS 4.0 – Partnership for the promotion of a maRiTime cross-border Strategy”, funded by the INTERREG Italy – Albania – Montenegro Programme. The event will be held, @hotelmondial, …

B2B for Maritime Freight Transport Operators Read More »