Month: June 2022

Intermodal Transport Network Event, Albania (UPDATE)

The economic role and impact of Intermodal Transport from the COVID-19 situation in our country and in the region. On Wensday 15th June 2022, the Albanian Institute of Transport organized the “Intermodal Transport Network Event , Albania ”, in the framework of Project “MultiAPPRO PLUS – Multidisciplinary approach and solutions to development of intermodal transport …

Intermodal Transport Network Event, Albania (UPDATE) Read More »

Raporti i Politikave Incircle

Incircle Interreg MED prezanton raportin e politikave të projektit! Ky dokument i detajuar nxjerr në pah metodologjinë dhe mjetet teknike të zhvilluara gjatë 32 muajve të fundit të veprimit qarkullues në Mesdhe dhe paraqet rekomandime të vlefshme për politikëbërësit. Kontekstet e broshurës RAPORTI I POLITIKAVE INCIRCLE Si të drejtoni ndryshimin drejt një turizmi qarkullues në …

Raporti i Politikave Incircle Read More »

Intermodal Transport Network Event, Albania (News)

The economic role and impact of Intermodal Transport from the COVID-19 situation in our country and in the region. On Wednesday 15th June 2022, the Albanian Institute of Transport organizes the “Intermodal Transport Network Event , Albania ”, in the framework of Project “MultiAPPRO PLUS – Multidisciplinary approach and solutions to development of intermodal transport …

Intermodal Transport Network Event, Albania (News) Read More »