Instituti i Transportit mbështet Parkun Natyror të Delta Ebro në ditën INCYCLE.

Ka nisur aktiviteti i personalizuar për territorin replikues të Parkut Natyror të Delta Ebro me mbështetjen e Institutit Shqiptar të Transportit!Në datën 13 maj, në kuadër të projektit INCIRCLE, në Delta Ebro u organizua dita e INCYCLE (në gjuhën katalanase: jornada ENCICLA’T), e cila fokusohet në promovimin e turizmit çiklistik dhe mobilitetin e qëndrueshëm në …

Instituti i Transportit mbështet Parkun Natyror të Delta Ebro në ditën INCYCLE. Read More »