INSTITUTI I TRANSPORT KA BLERË NJË PIKË KARIKIMI NORMALE PËR MAKINAT ELEKTRIKE DHE KA MARRË ME QERA NJË MAKINË TË RE 100% ELEKTRIKE

Gjatë qershorit 2021, Instituti i Transportit instaloi dhe vuri në funksionim një Pikë Karikimi Normale Publike, blerë në kuadër të aksioneve pilote të projektit Enernetmob. Kjo pikë karikimi është një vlerë e shtuar për të gjithë drejtuesit e automjeteve elektrike në Tiranë, duke patur parasysh numrin e kufizuar të pikave të karikimit publike normale dhe …

INSTITUTI I TRANSPORT KA BLERË NJË PIKË KARIKIMI NORMALE PËR MAKINAT ELEKTRIKE DHE KA MARRË ME QERA NJË MAKINË TË RE 100% ELEKTRIKE Read More »