Month: July 2021

Çfarë është ekonomia qarkulluese? Çfarë janë turizmi i qëndrueshëm dhe turizmi qarkullues?

Projekti INCIRCLE – “Mbështesni zonat ishullore dhe zonat me dendësi të ulët drejt një ekonomie turizmi më qarkulluese” – synon të mbështesë destinacionet turistike mesdhetare ishullore dhe destinacionet turistike me dendësi të ulët popullsie, të zhvillojë modele të qëndrueshme turizmi dhe të aplikojë parimet e Ekonomisë Qarkulluese në të gjithë sektorët e përfshirë, konkretisht: menaxhimi …

Çfarë është ekonomia qarkulluese? Çfarë janë turizmi i qëndrueshëm dhe turizmi qarkullues? Read More »

Projekti EFINTIS

Projekti EFINTIS PROGRAMI: INTERREG IPA CBC ITALI-SHQIPËRI-MALI I ZI THIRRJA E DYTË PËR PROJEKTET IPA II CBC ITALI-SHQIPËRI-MALI I ZI- TË SYNUAR Titulli i plote projektit: Rritja e efikasitetit të flukseve të transportit INTERMODAL nga Sistemet e Përmirësuara të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit Akronimi i projektit: EFINTIS Objektivi specifik prioritar i programit: Rritjen e …

Projekti EFINTIS Read More »