Month: December 2018

Takimi i tretë i Komiteti Drejtues si dhe Takimi i Parë i Rrjetit ITN

Partnerët e Projektit MultiAPPRO u mblodhën më 10-11 Dhjetor 2018 në  Lubjanë, Slloveni,  në takimin e tyre të tretë koordinues. Organizator i takimit ishte Ministria e Infrastrukturës së Sllovenisë. Takimi u zhvillua në dy ditë. Në ditën e parë, partneri kryesor udhëhoqi takimin duke dhënë një pasqyrë të përgjithshme të aktiviteteve të kryera dhe gjendjen …

Takimi i tretë i Komiteti Drejtues si dhe Takimi i Parë i Rrjetit ITN Read More »